0Порівняння товарів
Графік роботи:

Пн – Пт: 9:00 - 18:00
Сб-Вс: Вихідні
 

0
Мій кошик

Корпуси шнека

Корпус шнека м'ясорубки: особливості та специфіка догляду

Сьогодні багато господинь не можуть обійтися без м'ясорубки, адже це пристосування значно спрощує і прискорює процес готування, позбавляючи від виснажливих фізичних навантажень. Агрегат має досить просту конструкцію, кожна частина якої створює умови для комфортної роботи і якісної обробки м'яса. Спеціальний корпус шнека м'ясорубки в Києві має особливе значення, адже він ще відомий як мясопріемнік. Ця насадка, найчастіше, металева, оскільки пластикові аналоги швидко зношуються (але моделі побутового класу можуть бути доповнені і такими). Внутрішня сторона доповнена особливими гранями, що сприяють проходженню м'яса і його підштовхування до ножів. Горловина має досить значний діаметр, але не варто забувати про те, що шматочки повинні бути невеликими, щоб не створювати додаткове навантаження на двигун.
Корпуси шнека в Україні можуть бути як цільними, так і роздільними, багато що залежить від моделі пристрою. Під час очищення насадки першого типу, необхідно використовувати тонкий дріт або невелику, але довгу щіточку, щоб дістати всі залишки м'яса з кутів. Приймальна камера другого типу краще піддається очищенню, адже в даному випадку досить сильного струменя води і всі залишки самі заберуться.

Особливості корпусу шнека

Об'єкт вважається надійним і при правильному використанні може прослужити не один десяток років, а все завдяки:
• грамотної конструкції;
• міцному матеріалу, який не піддається негативному впливу механічних факторів і залишається цілим навіть після випадкових порізів або падіння;
• особливій обробці, що дозволяє не втрачати свій презентабельний вигляд навіть після тривалого контакту з водою;
• фортеці.
Сьогодні каталог корпусів шнека м'ясорубок в спеціалізованих магазинах дуже різноманітний, тому підібрати варіант під певну модель кухонного агрегату буде нескладно. Головне не помилитися і віддати перевагу саме відповідним деталей. Ціна корпусу шнека прийнятна і його покупка не повинна вдарити по сімейному бюджету.

В яких випадках може знадобитися оновлення згаданої деталі?

Незважаючи на всю свою практичність, деякі господині хочуть оновитися і купити корпус шнека м'ясорубки. В чому причина? В:
• незадовільний стан приймальної камери. Таке виникає в тому випадку, якщо м'ясорубкою давно не користувалися і все залишають деталі лежали в сирому місці, вкрившись бактеріями і втративши свій первісний вигляд. Щоб не морочитися і не очищати їх, краще придбати нові;
• втрати елемента (наприклад, при переїзді);
• надмірної зношеності. Навіть настільки міцний об'єкт може зноситися і не виконувати свої функції так, як належить. Таке можливо через постійні і тривалих навантажень.
Кожен представлений корпусу шнека в інтернет магазині є сертифікованим товаром, тому повністю готовий до використання і є безпечним. Замовлення швидко формується, і необхідна деталь відправляється одержувачу в найкоротші терміни.

За якими параметрами вибирати корпус?

• Кількість лопатей визначає оперативність пересування м'яса по трубі і можливість працювати з великими або маленькими шматками;
• Діагональ свідчить про клас м'ясорубки (чим більше - тим краще);
• Вид кріплення (осьової або круглий) визначає міцність з'єднання деталі з двигуном;
• Довжина шнека вимірюється спеціальним циркулем.
Перераховані параметри слід врахувати під час покупки м'ясорубки, а після, якщо виникає необхідність заміни корпусу, потрібно слідувати правилам, написаним в технічному паспорті пристрою і обов'язково вибирати насадку тільки відповідного типу.

Купити корпус шнека для м'ясорубок в Києві можна зателефонувавши за номером телефону (067) 994-15-88, або оформивши замовлення на сайті з усієї України. Ціна на шестерні для м'ясорубок завжди актуальна на сайті. Якщо у Вас є питання, то Ви можете звернутися БЕЗКОШТОВНО до наших консультантів, скориставшись чатом в правому нижньому кутку. В Інтернет магазині Domel завжди великий вибір товарів з категорії "Запчастини для м'ясорубок".

Сортування:
Відображення:
Вгору